بررسی راه های مهاجرت به ترکیه برای ایرانیان

 مهاجرت به ترکیه توجه بسیاری را به خصوص ایرانیان به خود جلب کرده است. زیرا ترکیه با سرمایه گذاری زیاد و توسعه اقتصادی مناسب در سال های اخیر توانسته است به یکی از کشورهای سطح بالا در جهان تبدیل شود.

 سالانه مهاجران زیادی به دلیل ویژگی های عالی زندگی در این کشور به ترکیه مهاجرت می کنند. از جمله این ویژگی ها می توان به رواج اسلام در بین شهروندان ترک و ایرانی و سبک زندگی آنها مشابه ایرانیان اشاره کرد.


به طور کلی می توان نتیجه گرفت که شرایط اخذ اقامت ترکیه در مقایسه با سایر کشورها بسیار ساده است.

 با توجه به شباهت های فرهنگی و تاریخی، این کشور برای مهاجران ایرانی بسیار جذاب است.

علاوه بر این، ترکیه شرایط مناسبی را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است و همین امر باعث شده تا تعداد زیادی از سرمایه گذاران ایرانی به فکر مهاجرت به ترکیه باشند.


مهاجرت به عنوان توریست

ترکیه یکی از کشورهای موفق در جذب گردشگر است که روند رو به رشدی دارد. ویلاهای زیبا، سواحل دریای سیاه و دریای اژه، پیمایش بی نظیر، وجود گونه های مختلف پرندگان، گونه های جانوری و گیاهی و آب درمانی تنها بخشی از جاذبه های گردشگری این کشور است. این نوع اقامت حداکثر 90 روز (سه ماه) اعتبار دارد.

ایرانی ها می توانند 3 ماه بدون ویزا در ترکیه بمانند. البته باید توجه داشت که در این سه ماه گردشگر قادر به کار، تحصیل و فعالیت اقتصادی نخواهد بود.


راه های مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری، ثبت کسب و کار و استخدام اتباع ترکیه می باشد. اگر بتوانید در ترکیه کسب و کار راه اندازی کنید و 5 کارمند با تابعیت ترکیه استخدام کنید، می توانید به مدت 5 سال اقامت دائم این کشور را دریافت کنید.به این ترتیب، شما باید بتوانید یک کسب و کار خوب در کشور ایجاد کنید و بیمه کارمندان و مالیات های مربوط به آن را برای دریافت اجازه اقامت در ترکیه بپردازید.

به عنوان مثال، اگر نقطه شروع خوبی دارید، با درخواست در ترکیه می توانید اقامت موقت و دائم این کشور را دریافت کنید. این روش به ویژه برای فعالان اقتصادی و شرکت های عرضه کننده محصولات ایرانی به کشورهای اروپایی و حتی ترکیه مناسب است. به این ترتیب پس از 5 سال کار و تجارت می توانند اقامت دائم ترکیه را دریافت کنند.


برای کار به ترکیه مهاجرت کنید

هر خارجی که قصد کار در ترکیه را دارد نیاز به مجوز کار معتبر دارد. این مجوزها توسط وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه صادر می شود.

 اکثر اتباع خارجی باید همزمان با صدور ویزا برای مجوز کار اقدام کنند و در هنگام ارائه مدارک لازم برای صدور ویزا به کنسولگری یا سفارت ترکیه در کشور مربوطه، کارفرما نیز باید مدارک لازم برای مجوز کار را به وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه به ارائه.


مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

دانشجویانی که بیش از 90 روز در ترکیه اقامت دارند باید برای اجازه اقامت اقدام کنند. انواع اجازه اقامت:

اجازه اقامت تحصیلی

اجازه اقامت کوتاه مدت

اجازه اقامت طولانی مدت

اجازه اقامت خانواده

اجازه اقامت به دلایل بشردوستانه

Comments

Popular posts from this blog

بررسی قوانین و شرایط مربوط به خرید ملک در ترکیه

قوانین و روش های اخذ اقامت ترکیه